Miles For Smiles

Running helps.

Schrijf je samen met vrienden, familie of collega's in voor deze loopwedstrijd. Je wordt er niet alleen fitter van, je steunt ook het goede doel. Bovendien kan je na je miles je smiles bovenhalen op de fantastische afterparty. Wij rollen alvast de gele loper uit!

Programma

 • 17.30u
  Warming-up
 • 18.30u
  Start run
 • 20.30u
  Start party
 • 21.30u
  Main act "Confetti's"

4 lopers

Stel een team samen van 4 lopers en loop samen zoveel mogelijk miles, binnen de 2 uren.
icon
Het parcours bedraagt exact 1 mile, ofwel 1,6 km. De bedoeling is om als team elkaar af te wisselen, en zo samen zoveel mogelijk miles te lopen. Dit binnen een periode van 2 uren.

5 goede doelen

Kies met je team op voorhand één van onze 5 goede doelen. Hoe meer miles jullie lopen, hoe meer dit opbrengt voor het goede doel dat jullie gekozen hebben.

Food, drinks, wellness en muziek

Zowel voor lopers als voor supporters zal er heel wat randanimatie zijn met food, drinks, wellness, verschillende acts, muziek en DJ's.

Militair domein Sijsele

Een unieke locatie die nooit eerder toegankelijk was voor het publiek! Het parcours slingert over het tarmac, tussen het groen en dwars doorheen de loodsen op het terrein.

Tal van acts

langs het parcours

Special guest performance: 'Confetti's'

After party

Lopers en supporters genieten nadien van een spetterend optreden van de 'Confetti's', de Belgische new-beat muziekgroep die vooral bekend werd met het nummer 'The Sound of C', gevolgd door een bruisende afterparty met DJ Lamaire in de centrale hal van het militair domein.

De goede doelen

Door mee te lopen tijdens Miles for Smiles, steun je een deze 5 goede doelen. Hoe meer miles jullie lopen, hoe meer opbrengst voor het goede doel dat jullie op voorhand gekozen hebben.