Miles For Smiles
Miles For Smiles
logo-text

Militair domein Sijsele

Running helps.

Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, organiseert de Ronde Tafel Brugge opnieuw Miles For Smiles in het Militair Domein in Sijsele om het goede doel te steunen. Nu kun je kiezen of je liefst alleen of met een team van maximum 4 loopt. Na de miles, halen we opnieuw onze smiles boven op een spetterende afterparty! 

Programma

  • 17.00u
    Deuren open & inschrijvingen
  • 18.30u
    Start run
  • 21.30u
    Afterparty

4 lopers

Loop alleen of stel een team samen van maximum 4 lopers. De bedoeling is om zoveel mogelijk miles te lopen binnen de 2 uren. 
icon
Het parcours bedraagt exact 1 mile, ofwel 1,6 km. De bedoeling is om als team elkaar af te wisselen, en zo samen zoveel mogelijk miles te lopen. Dit binnen een periode van 2 uren. Er is ook een kortere toer om voor een beetje afwisseling in het parcours te zorgen. 

4 goede doelen

Kies met je team op voorhand één van onze 4 goede doelen. Hoe meer miles jullie lopen, hoe meer dit opbrengt voor het goede doel dat jullie gekozen hebben.

Food, drinks en muziek

Zowel voor lopers als voor supporters zal er heel wat randanimatie zijn met food, drinks, verschillende acts, muziek en DJ's.

Militair domein Sijsele

Een unieke locatie die nooit eerder toegankelijk was voor het publiek! Het parcours slingert over het tarmac, tussen het groen en dwars doorheen de loodsen op het terrein.

Tal van acts

langs het parcours

Special guest performance

After party

Na het lopen maken we er opnieuw een spetterende afterparty van, met een special act van Jef Neve, gevolgd door een DJ set van Olivier Lemaire in de centrale hal van het militair domein.

Miles for Smiles 2019

€20 run party
€15 party only

Schrijf je in!

De inschrijvingen voor Miles for Smiles 2019 zijn gestart! Alleen of met een team van 4, doe mee en zamel geld in voor het goede doel! Hoe meer miles, hoe meer smiles. 

Schrijf je nu in!

De goede doelen

Door mee te lopen tijdens Miles for Smiles, steun je een van deze 4 goede doelen. Hoe meer miles jullie lopen, hoe meer opbrengst voor het goede doel dat jullie op voorhand gekozen hebben.

Partners

Wil je ook graag Miles for Smiles steunen? Neem dan contact op met één van onze leden van Ronde Tafel Brugge:

Tom Bogaert
Philippe Debonnaire
Bruno Deprez
Miguel Gheysen
Vic Huys
Paul Royaux
Peter Slee
Maarten Alijns
Jonathan Ampe
Rein Bultynck
Wim Brabant
Nicolas Bruynooghe
Maarten Cleppe
Sebastien Delobelle
Michiel Depreeuw
Koen Dewispelaere
Philippe Kiekens
Frédéric Lievens
Stéphane Smets
Bruno Vanhecke
Xavier Vanneste
Mathias Van Vlaenderen
Stephen Vynck